Съобщение: Моля, въвеждайте внимателно вашият телефонен номер!

ХИТ ЦЕНА! Черна маска за лице против черни точки



Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black Mask

Качествен продукт

- Който трябва да пробвате. Преди употреба не забравяйте щателно да измиете и запарите лицето си.

Черна маска

- ефективно средство в борбата за чистота на вашите пори. Регулярното използване в пъти повишава ефекта.

Маска от черных точек и прыщей Pilaten/Black Mask

Резултат още на първия ден

- Лицето веднага става чисто и сияещо. Не повтаряйте процедурата по-често от два пъти в седмицата, за избягване на проблеми с кожата.



Как да се използва маската?

Черната маска се нанася 2 пъти в седмицата при мазна кожа и 1 път - при суха. Използвайки средствата с активен въглен, в продължение на 3-4 седмици, вие за дълго време ще забравите за проблемите с черните точки по лицето. Тъй като е напълно натурален продукт, въглена предава на кожата полезните свойства от дървесината, като прави кожата по-млада и здрава.

Плюсове на маската

Въздейства на клетъчния метаболизъм, активирайки различни обменни процеси; дава на клетките полезни минерали, събирайки в себе си токсините и шлаките; тя се грижи за проблемната и мазна кожа; има възможности за моделиране: пристяга контура на лицето, премахва двойна брадичка и увисванията на кожата; намалява броя на лезиите под формата на разширени пори и акне; премахва огнищата на възпаления; успокоява дразненето; подобрява тена; контролира дейностите на подкожните жлези, подобрява състоянието на мазната кожа, премахва болезнения мазен блясък, с който тя толкова често се покрива; ефективно изтегля черните точки; премахва подпухналостта; придава на кожата усещане за свежест, жизненост и тонус.

 Видим резултат, след първото нанасяне:

Стара цена: 69.99ЛВ

НОВА ЦЕНА: 19.99ЛВ

Поръчай от тук:

 | 
Доставка и заплащане: Ние ви се доверяваме и не изискваме от вас предплата. Изпращаме маската с НАЛОЖЕН платеж - едновременно, при получаването на стоката, извършвате и заплащането й. Ние осъществяваме доставката с куриерска фирма - Еконт Експрес. Цена на доставката - 4 лева.